زمان واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ / افزایش کالابرگ به کجا رسید؟ بانک مرکزی: تاکنون ۹۰ میلیون کیف پول برای ایرانیان ساخته شده است قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز ۱۳ مردادماه ۱۴۰۵ + جدول صعودی شدن قیمت نفت پس از افت ۷ درصدی در روز گذشته ذخایر نفت آمریکا در سطح هشدار؛‌قیمت نفت به 150 دلار می‌رسد جزییات پرداخت وام بازسازی مسکن به آسیب‌دیدگان جنگ/ سقف وام چقدر است؟ واکنش بازار طلا و سکه به اخبار از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا/ طلای ۱۸ عیار چه تغییری کرد؟ / جدول قیمت‌ها آخرین قیمت محصولات ایران خودرو + جدول قیمت‌ها کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ برای این افراد واریز نمی‌شود / زمان دقیق واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ / جدول اجاره این خانه در تهران ماهی ۱۲۰ میلیون تومان است/ جدول قیمت اجاره در پایتخت آخرین قیمت سکه و طلا دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ / جدول قیمت جدید سایپا ۱۵۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات افزایش قیمت کارخانه‌ای واکنش ایرانسل به ابهام درباره مصرف اینترنت حذف کارت سوخت جایگاه داران بازنگری می‌شود؟ / ادامه مخالفت‌ها با افزایش نرخ بنزین زمان ساماندهی نیرو‌های شرکتی قطعی شد / جزئیات جدید از نحوه اجرای تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی

توافق گمرکات ایران و پاکستان برای تسهیل و توسعه تجارت

توافق گمرکات ایران و پاکستان برای تسهیل و توسعه تجارت روسای گمرکات ایران و پاکستان با هدف تسهیل و توسعه تجارت در اسلام‌آباد مذاکره و در ۱۵ بند برای رفع موانع گمرکی توافق کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 07
کد خبر: ۲۳۵۱۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در دیدار با دکتر فرید اقبال عضو هیات فدرال درآمد‌ی و رئیس کل گمرک پاکستان با هدف تسهیل و توسعه تجارت و رفع موانع گمرکی در 15 بند توافق کردند که با عملیاتی شدن آن مبادلات تجاری میان دو کشور افزایش می‌یابد.
براساس این گزارش، عملیاتی کردن تبادل الکترونیکی داده‌ها و اطلاعات با تشکیل تیم اجرایی از سوی دو طرف، ارائه تسهیلات گمرکی برای تسهیل تهاتر کالایی در منطقه آزاد چابهار و امکان تردد کامیون‌های ایرانی به عمق سرزمینی پاکستان از جمله توافقات بین ایران و پاکستان بود.
این گزارش می افزاید: از دیگر توافقات مابین روسای گمرکات ایران و پاکستان شامل لزوم همکاری شرکت‌های پاکستانی با ناوگان حمل و نقل ایرانی، افزایش ظرفیت پذیرش کامیون‌ها در مرزهای مشترک گمرکی به ویژه در سمت پاکستان و تاکید بر کاهش هزینه‌های ترخیص کالا، لزوم هماهنگی در زمان فعالیت مقامات گمرکی و سازمان های همجوار در دو سوی مرز مشترک و توسعه کارنه تیر در مرز مشترک دو کشور در ریمدان و پیشین بوده است.
این گزارش در خصوص دیگر توافقات انجام شده بین مقامات گمرکی ایران و پاکستان می افزاید: بررسی عملکرد بازارچه‌های مرزی و ارزیابی شرایط موجود، درخواست طرف پاکستانی برای صدور مجوز پذیرش صادرات برخی کالاهای اساسی نظیر برنج از مرزهای گمرکی مشترک، بررسی دلایل تفاوت نرخ هزینه‌های حمل از گمرکات ایران به مقصد پاکستان در مقایسه با سایر گمرکات و رفع آن و بررسی درخواست برای تسهیل صادرات دام زنده شامل گاو، گوساله، شتر و گوسفند از پاکستان به ایران از جمله این توافقات است.
همچنین تنظیم تقویم زمان‌بندی شده برای انجام ملاقات مرزی مشترک بین مسئولان دو گمرک، درخواست تسریع در بررسی موافقت‌نامه گشایش دروازه مشترک مرزی در میرجاوه، تهیه بسته اجرایی مورد توافق طرفین به منظور تسهیل تردد در مرزهای مشترک، تعیین و معرفی دو نفر رابط از هر دو طرف برای پیگیری مسائل اضطراری از دیگر مواردی بوده که مورد توافق طرفین قرار گرفت.
این گزارش حاکیست در این دیدار از رئیس کل گمرکات پاکستان برای حضور در اجلاس روسای گمرکات کشورهای عضو اکو در تهران دعوت به عمل آمد.
براساس این گزارش، مرتضی خودسیانی سرپرست دفتر همکاری‌های بین‌الملل گمرک در این دیدار معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران را همراهی می کرد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار